top of page

LEVERING & VERZENDKOSTEN

LEVERING

Je hebt ervoor gekozen om te kunnen genieten van The Oatery granola die jou laat wegdromen, jou de energie geeft die je nodig hebt en die jouw lichaam doet glowen, way to go! Wij streven ernaar dat jij jouw granolapareltjes binnen 1-3 werkdagen in huis hebt als je in Nederland woont en 1-4 werkdagen als je in België woont. We bakken ze vers en verpakken ze met liefde voor je en versturen ze naar Nederland en België. 

Het proefpakket wordt in hersluitbare zakken gedaan en vervolgens verpakt in een platte brievenbusdoos. Deze kan dus gewoon door de brievenbus en je hoeft dus ook niet thuis te zijn. Het kan zijn dat jouw brievenbus niet lang en/of breed genoeg is (als jouw brievenbus een kleinere afmeting heeft dan een lengte van 34,2 cm en een breedte van 3,2 cm). De postbode zal het pakketje dan bij de buren en anders bij een PostNL afhaalpunt afgeven bij jou in de buurt. Hierover krijg je dan bericht.

Wanneer je standaardzakken bestelt, zullen deze worden verpakt in een grotere doos en zal deze dus niet door de brievenbus passen (in sommige gevallen wel, afhankelijk van de granolavariant). Je ontvangt dan een e-mail van PostNL met track- & tracegegevens voor jouw bestelling.

VERZENDKOSTEN

The Oatery levert bestellingen in enkel Nederland en België. 

Nederland

Bestel je het proefpakket, dan zijn de verzendkosten bij de prijs inbegrepen.

Bestel je reguliere zakken granola, dan betaal je € 5,95.

Bestel je voor meer dan € 50,-? Dan betaal je geen verzendkosten!

België

Bestel je het proefpakket, dan betaal je € 2,55 verzendkosten bovenop de prijs van het proefpakket.

Voor alle andere bestellingen zijn de verzendkosten € 6,50.

bottom of page