top of page
20210617_FOTB_TheOatery_RebekkaMell_005.jpg
20210617_FOTB_TheOatery_RebekkaMell_044.jpg

WIE WIJ ZIJN

The Oatery is een merk in Nederland dat 100% pure, verse en natuurlijke granola bereidt die boordevol gezonde ingrediënten en superfoods zit en geen kunstmatige toevoegingen bevat. We zijn dol op variatie en dus zal je bij ons zeker je favoriete soort granola vinden. De inspiratie voor veel van onze unieke smaken halen wij uit het Midden-Oosten, waar onze roots liggen.

"EXPERIENCE THE MAGIC OF THE EAST IN OUR GRANOLA"

 

Daarnaast heb je het al druk genoeg en daarom verzenden we jouw lekkerste variant(en) granola gewoon naar jouw huis. Zo maken we je dagelijkse ontbijt gemakkelijker en je tussendoortjes avontuurlijker én we houden het vooral echt gezond.

ONZE GRANOLA

VOEDZAAM

Bevat voedzame ingrediënten (en alleen dat!) waar jouw lichaam blij van wordt, zoals noten, pitten en zaden

Bevat nooit kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen of conserveermiddelen

32357-coconut-icon_edited.png

GEZONDE VETTEN

Bevat kwalitatieve en gezonde vetten, zoals kokosolie, sesampasta of notenpasta

Unknown-8.png

MAGIC OF THE EAST

Onze unieke smaken zijn geïnspireerd op het Midden-Oosten

174_sugar-sugarless-sugarfree-free-01-51

GERAFFINEERDE

SUIKERVRIJ

Bevat nooit geraffineerde suikers; in plaats daarvan maken wij onze granola's zoet met ahornsiroop, kokosbloesemsuiker of dadelstroop

ONS VERHAAL

The Oatery is ontstaan vanuit de behoefte aan een gezond ontbijt. In de supermarkten liggen genoeg soorten ontbijtgranen, maar telkens als wij de achterkant van de verpakking bekeken, werden we teleurgesteld. Geraffineerde suikers in al zijn vormen, goedkope oliën en onnodige onnatuurlijke toevoegingen. We waren ervan overtuigd dat dit wel anders kon.
Voor ons gaat het produceren van voedingsmiddelen vooral om het verzamelen van voedzame en kwalitatieve ingrediënten. Wij wilden bewijzen dat lekker eten kan met een guilt-free gevoel en dat het zelfs jouw lichaam laat glowen, van binnen en van buiten. Daarom begonnen wij The Oatery. Ons team werkt dagelijks met liefde aan onze producten voor een vrolijkere en energiekere versie van jou.

Image by Wolfgang Hasselmann

MISSIE & KERNWAARDEN

Bij het bereiden van onze producten, houden wij ons altijd aan onze ultieme missie: een betere wereld creëren waarin rekening wordt gehouden met elkaar en onze prachtige aarde. Onze missie is tot stand gekomen door het samenvatten van onze kernwaarden, waar wij ons altijd aan houden.

EERLIJK

Wij zijn transparant, in die zin dat wij niets verbergen over onze producten. En dat betekent simpelweg dat onze bakkers ambachtelijk en met liefde onze granola bereiden met enkel pure ingrediënten die jouw body & mind voeden.

 

TOEGANKELIJK

Wij willen dat mensen een gezondere leefstijl gaan leiden en natuurlijk is voeding daar een groot onderdeel van. Een gezond voedingspatroon is geen dieet, het moet een gewoonte worden.

Dat willen wij voor iedereen toegankelijk maken en daarom is onze granola niet alleen verslavend lekker, het wordt ook nog eens gemakkelijk bij jou thuisbezorgd.

 

VERANTWOORDELIJK

Samen werken we aan een betere planeet. We gebruiken plantaardige ingrediënten en onze verpakkingen zijn zoveel mogelijk gemaakt van gerecycled en/of recyclebaar materiaal. We gaan samenwerkingen aan om stappen te zetten naar een betere wereld. Wanneer jij The Oatery's overheerlijke granola eet, werk jij ook mee aan die positieve veranderingen. Vele kleintjes maken een grote, toch?

CREATIEF

Wij zijn gek op innovatie en variatie in voeding is goed voor je. Daarom zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe smaken, soorten en varianten granola en andere producten met haver om jouw voeding maar al te aantrekkelijk, gevarieerd en gezond te houden. So stay tuned voor de nieuwste producten! 

bottom of page