desert

BLOG

Bananenpannenkoekjes met fruit & granola

Strooi eens wat granola over je pannenkoek! Deze gezonde pannenkoekjes zijn lekker voedzaam en vullend en perfect als ontbijt of lunch. Ze zijn heel makkelijk te maken en ook nog eens snel klaar!


Ingrediënten:


- 1 rijpe banaan



- 170 gram havermeel (dit kan je zelf maken door havermout in de blender fijn te malen)

- 1 tl wijnsteenbakpoeder

- 1 tl kaneel

- 1 el kokosolie, gesmolten

- 250 ml havermelk

- Snufje zout

- Snufje vanillepoeder


Topping:

Fruit naar keuze, ahornsiroop, The Oatery’s Cacao & Hazelnoot granola


- Kokosolie of andere neutrale olie, om mee te bakken


Meng alle ingrediënten door elkaar tot een beslag. Is het beslag te dik of droog, voeg dan iedere keer een klein beetje extra havermelk toe. Is het beslag te dun, voeg dan nog een beetje havermeel toe. Verhit wat kokosolie in een koekenpan. Neem een paar eetlepels van het beslag en maak er kleine pannenkoekjes van met de achterkant van de lepel. Laat mooi bruin worden aan de ene kant en wacht even totdat het pannenkoekje stevig is zodat je hem kunt omdraaien. Stapel de pannenkoekjes mooi op, beleg met je favo fruit, eventueel met wat ahornsiroop en wij vinden onze Cacao & Hazelnoot granola hier echt hemels over. Enjoy & glow.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven